| Udskriv |

Design City Vest

Ny bydel i Kolding skaber grundlag for bæredygtige virksomheder.

Design City Kolding er et ambitiøst byudviklingsprojekt, hvor en helt ny bydel på 90.000 m2 etageareal skal udvikles, opføres og udlejes i de kommende år. Projektets idegrundlag er baseret på bæredygtighed, nye samarbejdsformer og innovation gennem design.

Kolding ligger lige i Danmarks trafikale og geografiske midtpunkt, hvor den nord-sydgående motorvej E45 krydser den øst-vestgående motorvej E20. En mere central placering er svær at finde.

Men udover at have en meget central geografisk placering både i Danmark og i Kolding, ligger Design City Kolding også yderst attraktivt ved Kolding Å lige ud til den smukke Kolding Fjord og meget tæt ved det naturskønne Lillebælt. Naturen ligger faktisk lige uden for døren i retning ud mod fjorden. Mod vest og nordvest er der få minutters gang fra Design City Kolding til Kolding centrum.

Nogle af de nærmeste naboer til Design City Kolding er Syddansk Universitet, International Business College IBC, Kolding Kommunes Uddannelsescenter og Designskolen Kolding. Disse naboer vil give rige muligheder for synergier og samarbejder for dem, der etablerer sig i Design City Kolding.

Design City Vest A/S blev etableret i 2007. Adm. direktør for Design City Vest A/S er Martin Jensen.

Bjert Ejendomme A/S er eneejer af Design City Vest A/S.

Hjemmeside: www.designcitykolding.dk

l ejendom blaa-01

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.