Rammer på plads i Design City Kolding

Pressemeddelse:
Design City Kolding er den nye bydel i Kolding, som nu er bundet sammen med byens uddannel-ser og campusområde. Rammerne for fremtiden er lagt, og derfor vil designchef Tina Thomsen fremadrettet passe egen konsulentvirksomhed.

I februar 2015 åbner Designchef og Projektudvikler Tina Thomsen egen konsulentvirksomhed inden for byudvikling, organisationsudvikling og innovation i virksomheder. Tina Thomsen har gennem 3 år arbejdet intensivt med projektudvikling og markedsføringen af Bjert Invest og De-sign City Kolding sammen med ledergruppen.

”Nu er rammerne på plads, og Design City Kolding har slået sit navn fast som en spændende ny bydel, der binder byens uddannelser sammen med et campusområde midt i Kolding. Tina Thom-sens kompetencer har været yderst værdifulde i en opbygnings- og udviklingsfase, men da ud-bygningen nu er i fuld gang, er det naturligt, at hun bruger sine kræfter på andre virksomheder eller projekter, der efterspørger hendes kompetencer,” siger Martin Jensen, som er adm. direktør i Bjert Invest.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at starte egen virksomhed. Det er et helt perfekt set up, og jeg oplever, at der er en stor efterspørgsel efter udsyn, viden og erfaring inden for innovation i virk-somheder og byudvikling” siger Tina Thomsen.

I dag er Design City Kolding blevet den nye bydel, som er omdrejningspunktet for uddannelse og studieliv i Kolding.

”I Bjert Invest og Design City Kolding fortsætter vi selvfølgelig den gode dialog med byens ak-tører og vores involvering i en lang række samarbejdsinitiativer,” siger Martin Jensen.
Tina Thomsen er uddannet industriel designer fra Arkitektskolen i Aarhus og har med afsæt som Director i LEGO gennem en årrække arbejdet med både innovation og forretningsudvikling. Hun har tidligere været Programdirektør i 180 Academy og New Business Developer hos Schmidt Hammer og Lassen Architects.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Martin Jensen, adm. direktør, Bjert Invest, tlf.: 51 88 40 14
Tina Thomsen, projektudvikler/designchef, tlf.: 51 41 73 93/ 20 95 09 68

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.