Arne Hougaard, erhvervsmand med stor kærlighed til Kolding, er død

Arne Hougaard, stifter og ejer af Bjert Invest koncernen i Kolding, er død. Han var stifteren af AH Industries og opbyggede den nye bydel i Kolding, Design City Kolding

Arne Hougaard døde 12. november 73 år gammel. Han var en fantastisk leder og kollega og kendt samt respekteret langt ud over Kolding. Kolding og omegn havde imidlertid en særlig plads i hans hjerte. Han følte en naturlig forpligtelse til at involvere sig og understøtte vækst og udvikling lokalt - og dermed give noget tilbage til den egn, hvor han gennem et menneskeliv drev forretning med succes.

Tilbage i 1987 stiftede Arne Hougaard AH Bolte A/S, hvor han købte og solgte boltvarer og flanger. I 1994 startede hans selskab AH Industries produktionen af flanger specielt til vindmølleindustrien. En virksomhed, som han dygtigt udviklede til en international virksomhed sammen med betroede medarbejdere. I 2007 solgte Arne Hougaard aktiemajoriteten til Ratos AB i Sverige for at sikre firmaets og medarbejdernes fremtid.

 

Arne Hougaard foto

 

 

 

Virksom hele livet

Mange ville have valgt at gå på velfortjent pension og sætte pengene i banken, men ikke Arne Hougaard, som hele livet arbejdede for at sætte ting i gang og skabe arbejdspladser og resultater. Han lagde kræfterne i sit private investeringsselskab, Bjert Invest koncernen, hvor han bl.a. investerede i virksomhedsudvikling og ejendomme.

Den nye Kolding-bydel Design City Kolding blev et markant varetegn for byen. Design City Kolding binder byens uddannelsesinstitutioner sammen med erhvervslivet og attraktive boliger samt rekreative områder. 

Gennem Bjert Invest øste han også af sin store viden og erfaring med at udvikle små og mellemstore virksomheder. Målet for Arne Hougaard var at skabe mere værdi ved at stille sine egne og medarbejdernes ledelsesmæssige kompetencer til rådighed. Det er lykkedes.

Kærligheden til Koldingegnen resulterede også i, at Arne Hougaard var ejer af Sdr. Bjert Kro frem til sin død. Han var også en gavmild sponsor, som bl.a. KIF og det lokale foreningsliv har nydt godt af. Lokalt var han en af initiativtagerne til en erhvervsforening i Kolding og blev i2011 udnævnt til årets Koldingborger.

 

Et ordentligt menneske

Arne Hougaard skabte livet igennem store resultater og satte sig mange spor – også på det menneskelige plan. Han var i ordets bedste betydning et ordentlig og generøst menneske, der havde øje for sine medarbejdere og alle andre mennesker. Han gjorde sig altid umage for at behandle andre med respekt. Han havde ikke selv behov for at stå i rampelyset, men hjalp gerne andre derhen. Han var kendt for sit lune smil og eftertænksomhed bag cigarrøgen.

Han fandt stor glæde i at spille golf og bridge med gode venner. Eksempelvis investerede han i Royal Oak golfbanen i Sønderjylland.

Ved siden af de mange professionelle gøremål var der altid tid til familien og gode venner.

 

Helt i Arne Hougaards ånd fortsætter virksomheden som hidtil med direktør for Bjert Invest, Martin Jensen, i spidsen.

 

Arne Hougaard vil blive savnet af mange – herunder alle os i Bjert Invest. Vores tanker går især til hans familie.   

 

Begravelsen finder sted
onsdag den 16. november kl. 15 i Sdr. Bjert Kirke.

 

 

Martin Jensen, direktør for Bjert Invest, på vegne af kollegerne hos Bjert Invest koncernen.

 

Hvis flere oplysninger ønskes, kontakt venligst Martin Jensen på:

mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller tlf.: 76 31 25 96

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.