Golfbanen Royal Oak får ny ejerkreds

Pressemeddelelse:

Golfbanen Royal Oak i Jels har fået nye ejere. En del af virksomheden bliver i familien, men der kommer også nye hænder til, som skal hjælpe med at udvikle forretningen.

Efter 25 år som familiedrevet virksomhed har Andreas Schou valgt at sælge golfbanen Royal Oak til en ny ejerkreds. De nye ejere er Jørgen Schou, Arne Hougaard og Lars Larsen, der hver især ejer en tredjedel af virksomheden. Salget sker med henblik på at bringe nye kræfter ind, som skal hjælpe med at bevare og udvikle den eksisterende forretning.


”Jeg er glad for at se mit livsværk fortsætte i gode og stærke hænder, hvor Schou-familien stadig er repræsenteret med Jørgen Schous tredjedel. Det nye setup vil kunne bringe golfbanen videre i en konkurrencebetonet og svær branche, hvor Royal Oak stadig vil stå for høj kvalitet og service rettet mod både medlemmer og erhvervslivet,” udtaler den nu tidligere ejer af Royal Oak, Andreas Schou.


Ny slagkraftig ejerkreds
Lars Larsen har siden 1987 været medejer af – og fra 2007 eneejer af – Himmerland Golf & Spa Resort i Nordjylland. Han har med andre ord stor viden og konkrete erfaringer med at udvikle golfbaner og forretningen omkring dem. Og med Lars Larsens indtræden i ejerkredsen bliver Royal Oak også en del af Made in Denmark-familien, der har gavnet golfsporten i Danmark og regionen i Nordjylland. Nu er det tid til at bruge de positive erfaringer i det sydjyske.

Arne Hougaard er ejer af Bjert Invest, et investeringsselskab som arbejder aktivt med at videreudvikle virksomheder. Arne har i forvejen et stort engagement i lokalområdet, og hans erfaringer og netværk fra erhvervslivet skal nu bringes i spil på og uden for golfbanen.

Jørgen Schou har en række forskellige virksomheder, der spænder vidt lige fra ejendomme til handelsvirksomhed. Jørgen har i flere år stået i spidsen for Royal Oak og vil også gøre dette fremover. Dermed vil han videreføre den samme stærke ånd, som har skabt hele fundamentet for golfeventyret.

For yderligere information kontakt
Jørgen Schou, medejer
Telefon: 20 60 93 93
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Royal Oak
Golfbanen Royal Oak i Jels har været familiedrevet i 25 år og ejet af Bodil og Andreas Schou samt deres børn. pr. 31. december 2015 er virksomheden solgt til en ny ejerkreds bestående af Jørgen Schou, Arne Hougaard og Lars Larsen.

 

Golfbanen_Royal_Oak_får_ny_ejerkreds.jpg

Manden bag etableringen af Royal Oak, Andreas Schou, nummer to fra venstre, har overladt ejerskabet af anlægget til en trio bestående af Arne Hougaard, til venstre, Jysk-grundlæggeren Lars Larsen og Jørgen Schou

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.