GoerTek Inc. overtager aktiemajoriteten i Dynaudio

Pressemeddelelse:

GoerTek Inc. overtager aktiemajoriteten i Dynaudio.

GoerTek Inc., en ledende hi-tech elektronikvirksomhed med base i Weifang, Kina, har overtaget aktiemajoriteten i Dynaudio..

Dynaudio er en vigtig spiller på det internationale højttalermarked og har henover de sidste 35 år opbygget en position som et af de førende high-end højtaler mærke. Igennem årene har Dynaudio været i stand til at anvende sine stærke kompetencer indenfor lyd, til at udvikle lyd til bilindustrien og ledende lydstudier verden over.

Wilfried Ehrenholz, Dynaudios grundlægger, vil bibeholde en aktieminoritet og vil fremadrettet være en del af Dynaudios bestyrelse og fungere som rådgiver i den overordnede produkt- og marketingstrategi.

Wilfried Ehrenholz, er stolt af at have sikret sit livsværk.

”GoerTek er den ideelle samarbejdspartner for at sikre, at Dynaudio også i fremtiden er succesfuld. GoerTeks grundlægger, Bryan Jiang, er en ambitiøs entreprenør, som jeg selv, og han har stor indsigt i Dynaudios potentiale og vores position som et kvalitetsmærke. Ved at forene Dynaudios og GoerTeks know-how vil vi også fremadrettet være i stand til at udvikle nogle virkelig spændende produkter til vores kunder.”

”Igennem de seneste år har Dynaudio lanceret nogle meget ambitiøse produkter – i foråret lancerede vi den 2. generation af Xeo, verdens første ægte trådløse high-end højttaler, og lige nu lancerer Dynaudio Focus XD; den kraftigste og mest præcise højttaler, som nogensinde er lavet, og fuldstændig baseret på en digital platform. Jeg er overbevist om, at Dynaudio er på vej mod en meget spændende fremtid.”

Med GoerTek Inc.’s investering vil Dynaudio være i stand til at accelerere produktudviklingen, innovationen og vækststrategien samt yderligere forstærke sin position på markedet for kvalitetslyd/-højttalere. CEO Lars Prisak ser frem til de nye muligheder og glæder sig over, at Dynaudios kompetencecenter i Skanderborg bliver yderligere styrket.

”Det her er en unik mulighed for Dynaudio. Vi har udviklet og produceret verdens bedste højttalere i mange år. Med rødder i vores stærke DNA og kultur ser jeg frem til at udvikle og lancere Dynaudio version 2.0 – vi er allerede godt på vej med lanceringen af nye teknologiske platforme og med vores nye ejere vil vi få helt nye muligheder. Ambitionen er klar: Dynaudio vil udvikle og levere verdens bedste lydsystemer til lydstudier, hjem og biler.”

Hos GoerTek Inc. er begejstringen også stor. Bryan Jiang, bestyrelsesformand og grundlægger af GoerTek udtaler:

”Jeg har stor respekt for kompetencerne hos Dynaudio! Det er vigtigt for GoerTek at fastholde disse og samtidig udvikle kompetencerne yderligt.
GoerTeks styrker ligger i udvikling af elektronisk hardware og software design af smart audio, kombinerer vi dette med Dynaudios know-how indenfor high-end lyd, bliver vi i stand til at tilbyde kunder og forbruger mange nye spændende innovative produkter og koncepter. Jeg ser frem til at accelerere væksten sammen med teamet hos Dynaudio.”

GoerTek blev grundlagt i 2001 og blev børsnoteret på det kinesiske aktiemarked i 2008. I dag er GoerTek den største audiovirksomhed i Kina og har den største markedsværdi blandt akustikvirksomheder på det kinesiske aktiemarked. GoerTeks fokusområder ligger indenfor elektro-akustiske komponenter og forbrugerelektronik såsom smartphones og udstyr til gaming/spil.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Dynaudios CEO, Lars Prisak, på tlf. +45 8652 3411 eller Herman Xu, VP for public relations hos GoerTek, på tlf. +86 536 8525199.

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.