Bjert Invest køber Trip Trap WoodCare

Pressemeddelelse

Bjert Invest køber Trip Trap WoodCare i Lunderskov og skaber hermed rigtig gode rammer for, at den kendte virksomhed inden for træplejeprodukter kan videreføre sine ambitiøse planer om vækst.

”I Bjert Invest har vi været mindretalsaktionær i Trip Trap WoodCare siden 2009. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ledelsen, så vi kender virksomheden indgående. Nu køber vi den resterende del af virksomheden, fordi det er en rigtig god virksomhed med vilje og potentiale til vækst,” siger Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest.

Trip Trap WoodCare har mere end 40 års erfaring med at udvikle og producere naturlige træplejeprodukter til Danmark og en række eksportmarkeder. I Danmark er produkterne kendt som Trip Trap-produkter, mens produkterne internationalt er kendt under navnet WOCA.   

 

Stærk ledelse og dygtige medarbejdere

Bjert Invest koncernen investerer løbende i virksomheder og samarbejder med ledelsen om at videreudvikle dem. Det har også været tilfældet med Trip Trap WoodCare siden 2009.

”Vi driver virksomheder gennem og sammen med den daglige ledelse. I Trip Trap WoodCare er der en stærk ledelse, dygtige medarbejdere og en rigtig god virksomhedskultur, som er den perfekte platform for at føre en ambitiøs vækststrategi ud i livet. Vores fulde ejerskab skal gerne give optimale rammer og ro til at nå strategien for vækst, der blev lagt for to år siden,” siger Martin Jensen.

 

Fordobling af omsætning

Claus Nørgaard, direktør i Trip Trap WoodCare, skal også fremover stå i spidsen for virksomhedens udvikling sammen med de mere end 60 dygtige medarbejdere. I de seneste to år er resultatet blevet fordoblet, og det er målet frem mod 2019 at fordoble omsætningen.

Vækstmålene handler bl.a. om fortsat udvikling af nye produkter, styrkelse af eksporten og salget.

 

Nye produkter og flere medarbejdere

”Alene inden for det seneste års tid er der kommet 17 nye medarbejdere til, og vi får brug for endnu flere dygtige medarbejdere i det kommende år. Vi glæder os til at introducere nyheder i 2016,” fortæller Claus Nørgaard og fortsætter:

”I Trip Trap WoodCare er vores succes afhængig af, at vi tænker og handler innovativt, så vi hele tiden udvikler nye og interessante produkter til markedet. Vi er passionerede omkring vores produkter, kunder og medarbejdere og oplever vind i sejlene, så vi ser lyst på fremtiden.”

 

For yderligere information kontakt
Martin Jensen, adm. dirktør i Bjert Invest
Telefon: 76 31 25 90
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Claus Nørgaard, adm. direktør i Trip Trap WoodCare, tlf.: 99 58 56 60, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. web: triptrapWoodCare.dk, wocadenmark.com

 Foto

Foto: Bjert Invest køber Trip Trap WoodCare. På billedet ses fra venstre Claus Nørgaard, adm. direktør i Trip Trap WoodCare, Arne Hougaard, ejer af Bjert Invest, og Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest.

 

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.